Bruidsnagels

O.P.I. Gelcolor Handen en/of Voeten

Op je trouwdag wil je natuurlijk de mooiste bruid zijn, met een schitterende jurk, een mooi kapsel, en natuurlijk mooie verzorgde handen en nagels. Jouw ring bewonderen wilt iedereen, dus je handen en nagels zijn op deze mooie dag zeker een blikvanger. Bij Nagelstudio Stijl begrijpen wij dit als geen ander. Bij bruidsnagels is het belangrijk dat u ruim van tevoren een afspraak maakt. Je wil natuurlijk niet dat er geen plek meer is of dat je moet gaan haasten. Een bruiloft kan al stressvol genoeg zijn. Wil je eerst weten wat de opties zijn, bekijk dan onze Social media of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag om te kijken wat mooi past bij de jurk, het pak of bij de bruiloft.


Hoe werkt het?

Als je contact met ons op neemt, plannen we een eerste afspraak in en gaan we samen nadenken over de nagels die je wil, wat mogelijk is en wat goed past bij de bruiloft. Hierin zijn niet alleen de nagels op de handen belangrijk voor de foto’s, maar ook jouw teennagels horen er mooi uit te zien.

Daarna zullen we de definitieve afspraak maken om de nagels te laten zetten. We raden aan dit een dag voor de trouwdag te doen. Zo weet u zeker dat ze op jouw trouwdag nog helemaal perfect zijn! Alleen begrijpen we ook dat dit door jouw drukke agenda niet altijd mogelijk is. Dus als het voor jou beter uitkomt om het een paar dagen eerder te doen, is dit natuurlijk ook helemaal goed.


Teennagels

Wil je ’s avonds de voetjes van de vloer op je teenslippertjes? Wij bieden ook de mogelijkheid om ook jouw teennagels te veranderen in bruidsnagels. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar in de nagelsalon.


Bruidsnagels laten zetten?

Voor de bruiloft is de French Manicure vrij populair. Hierbij maak je de nagels met een roze nagelbed en een witte top. Dit kan hierna nog worden versierd naar keuze, bijvoorbeeld met één of meerdere Swarovski steentjes. Ook voor je voeten staat een French Manicure goed.


Bij Nagelstudio Stijl hebben we al jaren ervaring met het laten zetten en verzorgen van nagels voor de bruiloft. Hiervoor gebruiken we gelnagels en speciale nagellak die lang goed blijft. Ook is het eindresultaat veel mooier en glanzender dan normale nagellak. Niks minder dan de hoogste kwaliteit voor de belangrijkste dag van jouw leven. We zijn een studio met gediplomeerde en professionele nagelverzorgers, waarbij je de keuze hebt tussen 350 kleuren en kleurcombinaties. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.