Nagelstudio Waddinxveen

Nagelstudio Waddinxveen gezocht waar uw nagels als nooit te voren zullen stralen? Zoek niet verder, want bij Nagelstudio Stijl bent u aan het juiste adres beland. Onze professionele nagelstylistes werken op hygiƫnische wijze en u heeft keuze uit 180 kleuren. Gelnagels hebben veel voordelen ten opzichte van andere kunstnagels zoals bijvoorbeeld acrylnagels. Gelnagels zijn buigzaam en voelen daardoor natuurlijk aan. Ook het zetten van gelnagels is prettiger dan het zetten van acrylnagels, omdat er geen nare geuren door ontstaan. Nagelstudio Stijl maakt gebruik van de beste producten van topkwaliteit.

Via onderstaand menu navigeert u eenvoudig over de webpagina:

De prijzen bij Nagelstudio Stijl

Wij hanteren de volgende prijzen:

O.P.I. Gelcolor als finishing touch in kleur of french

Set gelnagels 59,-
Vervolgbehandeling kleur 41,-
Vervolgbehandeling french 43,-

Kunstnagels verwijderen

Inclusief mini manicure 25,-

Nagelstudio Stijl

Wij zijn gevestigd in Reeuwijk en voor klanten uit Waddinxveen zijn wij prima bereikbaar. Bij Nagelstudio Stijl heeft u tal van mogelijkheden op het gebied van nagelverzorging waaronder het zetten van gelnagels, het verlengen van nagels en nagelversteviging. Zowel voor handen als voeten! Maak daarnaast gebruik van de diensten van onze pedicure of gediplomeerde kapster, voor een volledige verzorging van uw handen met een manicure, voeten en kapsel.

Contact

Heeft u interesse om gelnagels in Waddinxveen te plaatsen bij Nagelstudio Stijl? Maak dan een afspraak met ons. Wilt u liever meer informatie ontvangen voor u een afspraak maakt? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie over onze diensten en werkwijze. Contact opnemen kan via telefoonnummer 0182 39 18 90 of via het contactformulier op de website.