Gelnagels Gouda

Wilt u gelnagels laten zetten in de omgeving van Gouda en zoekt u een goede en betrouwbare nagelsalon ga dan naar Nagelstudio Stijl. Onze professionele nagelstylistes werken op hygiënische wijze en u heeft keuze uit 180 kleuren. Gelnagels hebben veel voordelen ten opzichte van andere kunstnagels zoals bijvoorbeeld acrylnagels. Gelnagels zijn buigzaam en voelen daardoor natuurlijk aan. Ook het zetten van gelnagels is prettiger dan het zetten van acrylnagels, omdat er geen nare geuren door ontstaan. Nagelstudio Stijl maakt gebruik van de beste producten van topkwaliteit.

Via onderstaand menu navigeert u eenvoudig over de webpagina:

Het plaatsen van Gelnagels in Gouda

Gelnagels in Gouda worden aangebracht voor versteviging voor de eigen nagels maar ook om de nagels te verlengen. Als u kiest voor het verstevigen van je eigen nagels wordt de gel enkel op de eigen nagels aangebracht. Wilt u liever een verlening van uw eigen nagel? Dan wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde tips, die uw nagel verlengd. Uiteraard komt hier ook een gellaag overheen. Gellak wordt gezien als een dikke substantie die door middel van een UV-lamp uithardt.

Wilt u gelnagels in Gouda bij onze salon plaatsen? Dan worden als eerst uw wensen besproken. Vervolgens zullen we uw nagels schoongemaakt en worden de nagels vetvrij gemaakt zodat de gellak beter zal hechten aan uw eigen nagel. Vervolgens zal de tip op uw nagel worden gelijmd en zodanig gevijld worden dat uw eigen nagel en de tip, samen één geheel vormen. Bij Nagelstudio Stijl heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden qua decoratie van de nagel. Uiteraard kunt u kiezen voor één kleur, maar u kunt ook nail-art toepassen op de nagels. Dit zijn verschillende tekeningen op de nagel, wanneer u een afspraak maakt bij ons kunt u ook veel voorbeelden van eerder ontworpen nagels bekijken. Onze nagelstyliste begint eerst met het aanbrengen van een basis laag, gevolgd door de kleurlaag wanneer u een kleur wilt op de nagels en tot slot wordt er een toplaag aangebracht die een beschermende werking heeft voor uw nagels. U nagels worden als laatste onder een UV-lamp geplaatst, hier hard de gellak uit en kunt u genieten van prachtige nagels.

Voor- en nadelen van gelnagels en acrylnagels

Veel mensen twijfelen tussen het plaatsen van gelnagels of acrylnagels. Bij beide gevallen ziet het eindresultaat er prachtig uit maar elk soort kunstnagel kent zijn eigen voor- en nadelen. Twijfelt u ook tussen gelnagels en acrylnagels? Wij hebben de voor- en nadelen van gelnagels en acrylnagels voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u kiezen welke nagels het beste voldoen aan uw wensen.

Voordelen van Gelnagels

 • Gelnagels breken minder snel doordat ze zacht zijn en de buigzaamheid en flexibiliteit van de nagels zorgen voor het minder snel breken.
 • Er zijn diverse keuzes qua kleur en nail-art beschikbaar bij ons in de nagelstudio.
 • Het oppervlak van de gelnagel is glanzend.
 • Gelnagels zien er zeer natuurlijk uit ten opzichte van acrylnagels.
 • Bij het plaatsen van gelnagels komen er minder chemische geuren vrij

Nadelen van Gelnagels

 • De gelnagels zijn zachter dan acrylnagels en hierdoor moet er voorzichtiger mee omgegaan worden in verband met stoten.
 • Tijdens het opbrengen van verschillende lagen moet uw hand meerdere keren onder een UV-lamp. Echter neemt dit niet meer tijd in beslag dan het zetten van acrylnagels.

Voordelen van acrylnagels

 • De acrylnagels zijn erg sterk.
 • De acrylnagels zijn sterk waardoor ze minder snel zullen breken of beschadigen. De nagels blijven lang zitten.

De nadelen van acrylnagels

 • De harde substantie op de nagel wordt vaak als dik ervaren.
 • De acrylnagel is minder flexibel en buigzaam dan gelnagels waardoor er lelijke nagelbreuken kunnen ontstaan bij het heel hard stoten van de nagels.
 • Acylnagels glanzen minimaal, een extra lak is nodig om glans aan te brengen.
 • Tijdens het plaatsen van acrylnagels komen er chemische geuren vrij die als niet prettig worden ervaren.

De prijzen bij Nagelstudio Stijl

Wij hanteren de volgende prijzen:

O.P.I. Gelcolor als finishing touch in kleur of french

Set gelnagels 59,-
Vervolgbehandeling kleur 41,-
Vervolgbehandeling french 43,-

Kunstnagels verwijderen

Inclusief mini manicure 25,-

Gelnagels verwijderen

Wilt u uw gelnagels verwijderen? Wij verwijderen uw gelnagels in Gouda op professionele wijze. Het belangrijkste is dat de eigen nagel zo weinig als mogelijk beschadigd wordt. Wanneer u hier zelf mee gaat experimenteren kan het weleens voorkomen dat de eigen nagel erg wordt beschadigd. Uiteraard is dit niet wenselijk en tevens bevorderlijk voor de natuurlijke nagelgroei evenals de uitstraling.

Wij zullen uw gelnagels professioneel verwijderen door de gelnagels kort te vijlen met een grove vijl. Wij zullen met een fijne vijl de laatste resten van uw nagel afvijlen. Wij werken niet met nagellakremover op basis van aceton omdat dit schadelijk is voor de natuurlijke nagel. Het knippen van gelnagels is ook af te raden omdat de gelnagel hard is kan de gelnagel breken. Omdat de gelnagel op de eigen nagel is geplaatst, is er een grote kans dat de eigen nagel mee breekt. Wanneer de gelnagels verwijderd zijn, is het belangrijk om de nagel te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld met een voedzame olie en is bevorderlijk om de glans terug te brengen en de nagelriemen te verzorgen.

Nagelstudio Stijl

Wij zijn gevestigd in Reeuwijk en voor klanten uit Gouda zijn wij prima bereikbaar. Bij Nagelstudio Stijl heeft u tal van mogelijkheden op het gebied van nagelverzorging waaronder het zetten van gelnagels, het verlengen van nagels en nagelversteviging. Zowel voor handen als voeten! Maak daarnaast gebruik van de diensten van onze pedicure of gediplomeerde kapster, voor een volledige verzorging van uw handen met een manicure, voeten en kapsel.

Contact

Heeft u interesse om gelnagels in Gouda te plaatsen bij Nagelstudio Stijl? Maak dan een afspraak met ons. Wilt u liever meer informatie ontvangen voor u een afspraak maakt? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie over onze diensten en werkwijze. Contact opnemen kan via telefoonnummer 0182 39 18 90 of via het contactformulier op de website.