Gellak Gouda

Wilt u uw nagels laten lakken met gellak in Gouda?

Prachtig gelakte nagels? Nagelstudio Stijl in Reeuwijk verzorgt uw nagels, zowel van de voeten als van de handen en biedt u nog veel meer diensten zoals pedicure en haarverzorging. Wilt u uw eigen nagels laten lakken met gellak, dan kiest u bij Nagelstudio Stijl uit maar liefst 180 kleuren. Wij bedienen een wijde regio van Reeuwijk waaronder de plaats Gouda en zijn prima bereikbaar. Nagelstudio Stijl staat garant voor een professionele nagelverzorging en voetverzorging en onze medewerkers gebruiken topkwaliteit nagelproducten.

Gellak is een van de diensten van Nagelstudio Stijl

Bent u in Gouda op zoek naar nagelverzorging in stijl, ga dan naar Nagelstudio Stijl in Reeuwijk. U kunt bij ons onder meer terecht voor het lakken van natuurlijke nagels, waarbij u kiest uit 180 kleuren. Ook kunstnagels, zogenaamde gelnagels zetten wij op professionele wijze. Voor voetverzorging, zowel voor wat betreft het lakken van de teennagels als een volledige pedicure behandeling bent u bij ons aan het goede adres. Wij masseren tijdens de voetbehandeling ook uw rug voor een totaal gevoel van ontspanning.

De Voordelen van Gellak

Wanneer u kiest voor Gellak bent u zeker van mooi gelakte nagels gedurende twee weken! Het grootste verschil tussen gewone nagellak en gellak is dat gellak direct uithardt onder een speciale UV-lamp. De Gellak is dan direct droog en je kunt meteen weer verder met je bezigheden. Je hoeft dus nooit meer te wachten tot eindelijk je nagels droog zijn voor het geval deze beschadigen. Gellak breng je aan met een basiscoat en topcoat en uiteraard uw gewenste kleur gellak. Elk laagje gellak wordt gehard onder een UV-lamp.

De voordelen van gellak op een rijtje:

  • Minimaal twee weken perfect gelakte nagels
  • Geen beschadigde nagels meer binnen een paar uur
  • Gellak biedt versteviging voor de eigen nagels en geeft een natuurlijke look
  • De gellak is direct droog na de behandeling
  • Keuze uit 180 kleurtjes bij Nagelstudio Stijl
  • Bent u overtuigd van de voordelen van gellak in Gouda bij Nagelstudio Stijl? Maak meteen een afspraak en loop binnenkort met perfect gelakte nagels!