Pedicure Reeuwijk

Pedicure Reeuwijk

U bent op zoek naar een pedicure in Reeuwijk om uw voeten op professionele en hygiënische wijze te laten verzorgen. Nagelstudio Stijl in Reeuwijk werkt uitsluitend met gediplomeerde nagelverzorgers die u graag helpen! Bij ons is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor de volgende behandelingen:

  • Voetmassage
  • Gelcolor teennagels
  • SPA voetbehandeling

  • Geniet van een heerlijke en ontspannen voetmassage of laat uw voeten verzorgen met producten van topkwaliteit tijdens de SPA voetbehandeling. Natuurlijk is Nagelstudio Stijl ook gespecialiseerd in het lakken van teennagels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gel en voelt als echt nagellak! De redenen om een pedicurebehandeling te ondergaan kunnen enorm verschillen. Denk hierbij aan voetklachten zoals het hebben van kalknagels, teennagels die ingegroeid zijn, teennagels die gescheurd zijn, etc. Deze klachten zijn uitermate hinderlijk. Ervaart u dergelijke klachten aan uw voeten of tenen? Nagelstudio Stijl geeft u graag persoonlijk advies over voetverzorgingsproducten die bij u van toepassing zijn! Neem direct contact voor een pedicure. Reeuwijk, Van Heuven Goedhartstraat 37 is de straat waar wij gevestigd zijn. Kom gezellig langs!

    Wij vinden een eerlijke service en persoonlijke aandacht belangrijk. Om deze reden roept het team van Nagelstudio Stijl dan ook graag dat een ieder zich bij ons kan ontspannen en kan genieten van ontspannen pedicurebehandelingen. Neem direct contact voor een pedicure. Reeuwijk, Van Heuven Goedhartstraat 37 is de straat waar wij gevestigd zijn. Kom gezellig langs!

    Pedicure en manicure

    Zowel uw voeten als uw handen worden door ons professioneel verzorgd. Nagels vijlen lakken, heerlijke geurende scrubs en crèmes, een massage van de voeten of handen en kiezen uit 180 kleuren nagellak. De gediplomeerde pedicure van Nagelstudio Stijl in Reeuwijk kan u ook adviseren bij probleemvoeten en u de juiste behandeling aanbieden. Om uw nieuwe look compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor professionele haarverzorging.