Pedicure Gouda

Bent u opzoek naar een pedicure in Gouda en omgeving? Wij, Nagelstudio Stijl, in Reeuwijk zijn een ervaren pedicure met vele vaste klanten uit onder andere Gouda, Woerden en Zoetermeer. In de loop der jaren hebben wij mede door onze klantvriendelijkheid, goede verzorging van voeten en persoonlijke aandacht een goede naam binnen de pedicure-branche opgebouwd. Graag geven wij u advies met betrekking tot de verzorging van uw voeten en teennagels. Neem contact op via telefoonnummer 0182-391890 of lees verder!

Pijnlijke teennagels

Ervaart u pijn onder uw teennagels? Dit kan u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse leven. Denk aan sokken die niet gemakkelijk aangedaan kunnen worden of het ervaren van een constante druk op de teennagel bij het dragen van schoeisel. Een teennagel dat klachten met zich meebrengt zijn vaak klein van aard. Echter, zonder de juiste zorg voor uw teennagels, kunnen de klachten uitgroeien tot grotere klachten zoals bloedingen, tintelingen en schimmelinfecties. Deze klachten kunnen verminderd worden door de juiste zorg voor uw teennagels. Nagelstudio Stijl onderzoekt graag uw teennagels om daarop vervolgens een effectieve behandeling op te geven, afhankelijk van uw klachten uiteraard.

Ingegroeide teennagel, en nu?

Heeft u het idee dat u een ingegroeide teennagel heeft? Dit herkent u wanneer aan nagel is ingeklemd of zich vastzet in de huid naast of onder de nagel. Over het algemeen ontstaat een ingegroeide teennagel door het dragen van schoenen waar teveel druk op teennagels wordt uitgeoefend. Nagelstudio behandeld ingegroeide teennagels op professionele wijze, zodat uw klachten weer zullen afnemen en de teennagel er weer verzorgd uit zal zien.

Gelnagels

Vindt u ook dat uw voeten gezien mogen worden? Geef uw teennagels een nieuwe look door gelnagels! Bij Nagelstudio Stijl is het mogelijk om uw teennagels te voorzien van gelnagels die wel zes weken glanzend blijven zitten. Als professionele nagelstudio bieden wij een ruime keuze aan gelkleuren aan. Namelijk 180 kleuren! Uiteraard is het mogelijk om vervolgbehandelingen te ondergaan om de nieuwe look voort te blijven zetten. Heeft u elders een gelnagel laten zitten en bent u hier niet meer tevreden over? Nagelstudio Stijl verwijderd ook gelnagels en geven na verwijdering van de gelnagel een intensieve nagelverzorging, zodat geen nagelklachten zullen optreden.

Spabehandeling voor uw voeten

Ook uw voeten mogen in het zonnetje gezet worden. Bent u opzoek naar een Pedicure in Gouda voor een optimale en ontspannen voetbehandeling? Nagelstudio Stijl biedt een unieke Spabehandeling voor voeten aan, waarbij u tijdens de behandeling nog meer kunt ontspannen en een wellness-ervaring kunt ondergaan. De Spabehandeling bij ons ziet er als volgt uit:

 • Ontspannen voetenstoel;
 • Rug massage;
 • Schoudermassage;
 • Nekmassage;
 • Bubbel voetbad;
 • Etherische oliën.
 • Er worden drie typen spabehandelingen gegeven. U heeft keuze uit een Spa Mini, Spa Basic of Spa de Luxe. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen. Wij lichten onze werkwijze graag toe!

  Reviews klanten Nagelstudio Stijl

  Lees verschillende klantervaringen van Nagelstudio Stijl, achtergelaten door personen die u voorgingen:

 • ‘’Super kwaliteit!! Echt een aanrader!! – C. Verkleij
 • ‘’Een hele mooie sfeervolle salon!’’ – S. Koster
 • ‘’Altijd gezellig en met mooie nagels weer de deur uit’’ – M. van Hage
 • Afspraak maken met Nagelstudio Stijl

  Wanneer u opzoek bent naar een ervaren nagelstudio voor het ondergaan van een pedicure in Gouda en omgeving, neem dan direct contact op voor meer informatie op de pedicurebehandelingen. Wilt u een specifieke behandeling ondergaan, bel dan 0182-391890 voor het maken van een afspraak of stuur een bericht via ons contactformulier.